Ajax meldt akkoord met Cruzeiro over transfer Orejuela

Bron: www.ajaxshowtime.com

Luis Orejuela mag zich officieel speler van Cruzeiro noemen. Ajax meldt op haar eigen website dat er een akkoord is bereikt met de Braziliaanse club over een transfer van de back. De Colombiaan speelde al op huurbasis bij Cruzeiro.

De Brazilianen hadden een koopoptie bedongen in het huurcontract van Orejuela en die is nu gelicht, waardoor hij zich nu officieel speler mag noemen van Cruzeiro. Ajax meldt echter wel dat de transfer onder voorbehoud is van de vervulling van een aantal voorwaarden. Welke voorwaarden dit zijn, is niet bekend. Ook de precieze transfersom is niet bekend.

Eind vorig jaar meldde Cruzeiro al dat het een akkoord met Ajax had over een transfer van Orejuela naar Belo Horizonte, de stad waar Cruzeiro gevestigd is. Toen was er sprake van dat de club voor een bedrag van 1,4 miljoen euro vijftig procent van de transferrechten van Orejuela had overgenomen van Ajax, waardoor hij officieel nog gehuurd werd van de Amsterdammers. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/128321/ajax-meldt-akkoord-met-cruzeiro-over-transfer-orejuela