Ajax O19 knokt zich terug maar wint niet van Chelsea

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax Onder 19 heeft een punt overgehouden aan de uitwedstrijd in de UEFA Youth League tegen de leeftijdsgenoten van Chelsea. De ploeg van John Heitinga kwam verdiend op achterstand en keek ook tegen die ruststand aan, maar de thee kwamen de Amsterdamse jongelingen beter voor de dag. De ploeg kwam terug tot 1-1, maar kende onvoldoende stootkracht om de drie punten uit het vuur te slepen.

Tijdens de openingsfase van de wedstrijd waren er maar weinig hoogtepunten te noteren. Ajax had het balbezit, maar kwam niet verder dan het heen en weer schuiven van de bal. Na een kwartier voetballen was dat beeld nog altijd grotendeels onveranderd. Chelsea kreeg iets meer de bal doordat Ajax de bal maar lastig in de ploeg kon houden, maar ook zij creƫerden geen kansen. Het was Jaymillio Pinas die uiteindelijk het eerste schot van de wedstrijd loste, maar zijn pogingen bleek geen probleem voor de Engelse doelman.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/126816/ajax-o19-knokt-zich-terug-maar-wint-niet-van-chelsea

Gegevens

Spelers: John Heitinga
Onderwerpen: UEFA, Penalty
Clubs: Chelsea, AFC Ajax