Ajax-delegatie reist vandaag af naar UEFA-kantoor en hoopt op vrijspraak

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt aanstaande dinsdag de uitwedstrijd tegen Chelsea in de groepsfase van de Champions League en moet dat vooralsnog zonder supporters doen. Ajax gaat echter in beroep tegen de volledige straf van de UEFA en hoopt daarmee te bereiken dat er alsnog supporters aanwezig kunnen zijn op Stamford Bridge.

Ajax gaat in beroep tegen de volledige uitspraak van de UEFA en dat betekent dat men niet alleen gaat praten over het verbod op uitsupporters bij Chelsea, maar ook tegen de voorwaardelijke proeftijd van een jaar en de boete die Ajax zou moeten betalen. De delegatie van Ajax wil aantonen dat het onschuldig is, of dat de straf op zijn minst buitenproportioneel is. Zoals bekend is Ajax bestraft wegens ‘wanordelijkheden en vernielingen’ op de avond van Valencia-uit. Mocht de UEFA vandaag nog een besluit nemen dan gaat Ajax uiteraard onderzoeken of het alsnog supporters in het uitvak van Chelsea kan krijgen.

Bron: Ajaxlife

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/11/01/ajax-delegatie-reist-vandaag-af-naar-uefa-kantoor-en-hoopt-op-vrijspraak/

Gegevens