Ajax bevestigt transfer van Cassierra

Bron: www.ajaxshowtime.com

Mateo Cassierra is verkocht aan Belenenses. Dat is wat de Portugese voetbalclub maandagavond wereldkundig maakte en Ajax dinsdagochtend heeft bevestigd. De voormalig spits van Ajax kwam in de zomer van 2016 over voor 5,5 miljoen euro maar wist nooit echt te overtuigen. 

Onder Peter Bosz kreeg de Colombiaan nog de nodige kansen, maar een seizoen later kwam de aanvaller niet meer in de plannen voor. In de zomer van 2018 werd Cassierra verhuurd aan FC Groningen. Dit werd geen succes. Vorige winter kwam de rechtspoot terug naar Ajax om gelijk weer verhuurd te worden aan het Argentijnse Racing Club.

De 22-jarige speelde uiteindelijk 34 officiële duels in de hoofdmacht van Ajax. Hierin was Cassierra vijf keer trefzeker en gaf de spits één assist. In Portugal heeft de aanvaller een contract getekend tot de zomer van 2022. Ajax zou naar verluidt een doorverkooppercentage van veertig procent hebben bedongen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/125291/ajax-bevestigt-transfer-van-cassierra

Gegevens