Supercup-duel Ajax O19-Feyenoord O19 op losse schroeven

Bron: ajaxfanzone.nl

Op 31 augustus staat het Supercup-duel tussen Ajax O19 en Feyenoord O19 op het programma maar er zijn nog volop vraagtekens rondom het duel. Nadat het op 25 mei onrustig was bij het duel tussen Ajax O19 en Feyenoord O19 en de wedstrijd uiteindelijk werd gestaakt ziet de club uit Rotterdam het niet meer zitten om de komende editie af te werken op sportpark de Toekomst.

De KNVB heeft inmiddels laten weten dat de wedstrijd tussen de kampioen en de bekerwinnaar gewoon zal worden afgewerkt op de Toekomst al dan niet met publiek. Op 25 mei werd de wedstrijd na wat kleine ongeregeldheden gestaakt en een week later alsnog gespeeld zonder publiek waarbij Ajax uiteindelijk de landstitel greep. Dit seizoen volgen mogelijk nieuwe maatregelen. Na de gebeurtenissen in Amsterdam overweegt Feyenoord om wedstrijden tussen beide o19-elftallen voortaan af te werken in stadion De Kuip. De clubs hebben tot op heden niets van de KNVB gehoord. Ajax meldt op haar website met een regel dat de wedstrijd volgende week op De Toekomst wordt gespeeld.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/08/23/supercup-duel-ajax-o19-feyenoord-o19-op-losse-schroeven/

Gegevens

Onderwerpen: De Toekomst, Kampioen, KNVB
Tags: Nieuws