Ajax Vrouwen verliezen NextGen Woman’s Series 2019 met 1-2 van Everton (Incl foto’s)

Bron: ajaxfanzone.nl

De Ajax Vrouwen hebben het duel in de strijd om de NextGen Woman Series verloren. In het Olympisch Stadion waren de Everton Vrouwen met 1-2 te sterk. De NextGen Women’s Series is een nieuw initiatief van sportmarketingbureau SportsGen in samenwerking met de gemeente Amsterdam.

De Ajax Vrouwen kwamen nog wel op voorsprong door een doelpunt van Marjolijn van den Bighelaar die een strafschop wist te benutten. In de tweede helft kwam Everton op gelijke hoogte door een doelpunt van Cain. Niet veel later scoorde Finnigan uit een corner van ex-Ajacied Inessa Kaagman de 1-2 en daar bleeft het ook bij. De Ajax Vrouwen openen volgende week zondag de competitie tegen VV Alkmaar. Om 14:30 uur wordt afgetrapt op Alkmaarse grond. Onze fotograaf Jacques was uiteraard weer aanwezig om enkele fraaie plaatjes te schieten.

Opstelling Ajax Vrouwen: Bukovec (46. Kop), Van der Most (26. Van Diemen, 64. Pelova), De Sanders, Dijkstra (59. Van Lunteren), Verhoeve; Munsterman, Van den Bighelaar, Salmi; E. Bakker, Jansen (26. L. Bakker), Lewerissa.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/08/18/ajax-vrouwen-verliezen-nextgen-womans-series-2019-met-1-2-van-everton-incl-fotos/

Gegevens