Tadic kritisch na gelijkspel tegen PAOK: “We moeten volwassener verdedigen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft goede zaken gedaan in Griekenland door met 2-2 gelijk te spelen tegen PAOK Saloniki. Ajax had de wedstrijd lang compleet onder controle, maar kreeg in een zwakke fase twee goals tegen. Aanvoerder Dusan Tadic was dan ook niet tevreden over de wedstrijd in een interview met Ziggo.

“We moeten kritisch zijn. We hebben veel goede dingen gedaan, maar dan gaat het ook te vaak mis. Dingen moeten beter. Dan win je de wedstrijd gewoon. We staan niet goed gepositioneerd in de opbouw, dan verliezen we de bal en countert PAOK. Wij moeten deze stoppen. We moeten volwassener en beter verdedigen. Dit is de Champions League.

“In de tweede helft kozen we beter positie. Onze slimste speler Blind was toen veel aan de bal. Hij is heel belangrijk met goede passes. Dan speel je beter van achteruit en is het geen probleem, maar we moeten kritisch zijn. Vandaag hadden we moeten winnen en PAOK had teveel kansen in de eerste helft, die hadden we moeten stoppen.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/aanvoerder-tadic-kritisch-na-gelijkspel-tegen-paok-we-moeten-volwassener-verdedigen/