Atletico Madrid doet bod op Neres. Volgende week gesprek over toekomst

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft een bod ontvangen op David Neres. Volgens Voetbal international zou het gaan om Atlético Madrid. Directeur voetbalzaken Marc Overmars wil dat niet bevestigen maar gaat volgende week met de Braziliaan in gesprek over zijn toekomst. “Voor David is één club concreet met een bod”, aldus Overmars maandag tegenover Voetbal International. “Daar gaan we volgende week met zijn begeleiding over praten, maar het is wel de bedoeling dat wij als Ajax leidend zijn. Afgelopen winter kon hij weg naar China, maar hebben we hem niet laten gaan”, aldus Overmars. “Kijk eens hoe dat voor Ajax, maar ook voor hem heeft uitgepakt. Hij is nu international van Brazilië.”

Neres won eerder deze maand met Brazilië in eigen land de Copa América. De Ajacied raakte gaandeweg het toernooi wel zijn basisplaats kwijt. Bij Ajax, dat vorige maand met de komst van Quincy Promes al inspeelde op een mogelijk vertrek van Neres, heeft hij nog een contract tot medio 2022. Overmars laat verder weten dat het rond Hakim Ziyech opvallend rustig is.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/07/15/atletico-madrid-doet-bod-op-neres-volgende-week-gesprek-over-toekomst/

Gegevens