Alle mogelijke tegenstanders voorronde CL bekend

Bron: www.ajaxshowtime.com

Alle mogelijke tegenstanders voor Ajax in de voorrondes van de Champions League zijn nu officieel bekend. De Amsterdamse club stroomt zelf in de derde voorrondes in, maar daarvoor worden er al heel wat wedstrijden afgewerkt in de eerdere kwalificatierondes.

Het Champions League-seizoen 2019/2020 begint officieel met een mini-toernooi dat plaatsvindt tussen 25 en 28 juni. Lincoln Red Imps, FC Santa Coloma, Tre Penne en Feronikeli nemen het middels een toernooi op tegen elkaar, waarna de winnaar zich plaatst voor de eerste kwalificatieronde van de Champions League.

Het schema voor de 'preliminary round' van de Champions League. De winnaar van dit mini-toernooi plaatst zich voor de eerste voorronde van het miljardenbal.Eerste voorronde

In de eerste voorronde stromen de winnaar van het mini-toernooi plus 31 andere clubs in. De loting voor deze wedstrijden vindt plaatst op dinsdag 18 juni. De wedstrijden zelf vinden plaats op 9/10 juli en op 16/17 juli. In het schema is Lincolnd Red Imps gebruikt omdat zij het hoogste UEFA-coëfficiënt hebben en om die reden favoriet zijn.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/123060/alle-mogelijke-tegenstanders-voorronde-cl-bekend