Champions League-schema krijgt meer vorm

Bron: www.ajaxshowtime.com

Het is nog ver weg, maar het overzicht wat betreft de mogelijke tegenstanders van Ajax in de derde voorronde van de Champions League krijgt steeds meer vorm. Opvallend is wel dat veel mogelijke tegenstanders van Ajax eerst nog uitkomen in de eerste en tweede voorronde van het miljardenbal.

Om die reden is het voor nu dan ook nog niet helemaal te zeggen wie Ajax kan treffen in die derde voorronde. Mochten de teams met de hoogste UEFA-rankings zich plaatsen voor de derde voorronde zal Ajax de volgende clubs in ieder geval ontlopen: Celtic, FC Kopenhagen, Dinamo Zagreb, BATE Borisov en FK Astana. Deze clubs komen wel in eerdere voorrondes in actie, waardoor zij zich nog wel moeten zien te kwalificeren voor de derde voorronde.

Ajax heeft sowieso een geplaatste status in de derde en ook vierde voorronde. Mochten de teams met de hoogste ranking de derde voorronde halen, kent Ajax alvast vijf van de zes mogelijke tegenstanders: APOEL Nicosia, PAOK Thessaloniki, Garabag Agdam, NK Maribor en Rode Ster Belgrado. Al deze clubs, op PAOK Thessaloniki na, spelen al eerdere voorrondes.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/122885/champions-league-schema-krijgt-meer-vorm