Jong Ajax laat winst liggen tegen Jong FC Utrecht

Jong Ajax heeft maandagavond de thuiswedstrijd tegen Jong FC Utrecht niet weten te winnen. De ploeg van trainer Reiziger stond na acht minuten al met 2-0 voor door doelpunten van Dostanic en Cerny. Na rust kwamen de bezoekers echter op gelijke hoogte maar schoot Timber weer de voorsprong op het scorebord. Niet veel later scoorde Jong FC Utrecht opnieuw en dat was tevens de eindstand op sportpark de Toekomst. Dankzij interlandverplichtingen kon het aanwezige publiek aardig wat ‘nieuwe’ gezichten begroeten. Zo debuteerden Liam van Gelderen, Nordin Musampa, Terrence Douglas, Enric Llansana en Dostanic in het betaald voetbal.

Opstelling Jong Ajax: El Maach, Van Gelderen, Solomons, Musampa, Douglas (21. Aberkane), Llansana, Q. Timber, Ter Heide, Cerny, Dostanic, Thethani (75. Maddy)

Bron: Ajax.nl