Jong Ajax houdt punt over aan wedstrijd vol kansen

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jong Ajax heeft vrijdagavond een punt overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch. Er werd met 2-2 gelijk gespeeld door de ploegen uit de Keuken Kampioen Divisie, waar er in potentie veel meer goals hadden kunnen vallen. Noa Lang was met twee prachtgoals verantwoordelijk voor de Amsterdamse productie.

De eerste kans van de wedstrijd was meteen voor Jong Ajax. Het was Noa Lang die meteen een knappe voorbereidende actie in huis had waarmee hij Ryan Gravenberch alleen voor de doelman zette. De middenvelder echter, zag zijn schot gekeerd worden. Onder het toeziend oog van een fanatieke groep Ajax-supporters werd FC Den Bosch daarna ook gevaarlijk. Uit een hoekschop werd nipt over gekopt.Na ruim een kwartier was Jong Ajax érg dichtbij de openingstreffer. Vaclav Cerny kapte de bal af naar binnen toe en schoot van ver, maar hij raakte de paal. Aan de andere kant van het veld was het weer de beurt aan de opponent. Door een overtreding van Perr Schuurs werd de bal door de scheidsrechter op de stip gelegd. Stefano Beltrame nam plaats en wist af te ronden.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/119924/jong-ajax-houdt-punt-over-aan-wedstrijd-vol-kansen