Ajax-directeur Arisz misdraagt zich tijdens AEK Athene – Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax-directeur Rutger Arisz heeft zich volgens businessclubleden van de club schuldig gemaakt aan ongewenste intimiteit. Dit zou zijn gebeurd in een nachtelijke uitgaansgelegenheid in Athene rond het Champions League-treffen met AEK Athene op 27 november.

Arisz zou na afloop teveel hebben gedronken en diverse personen, in het gezelschap van een Ajax-sponsor en -businessclubleden, hebben opgetild met een worstelgreep, die pijnlijk en niet plezierig was. Meerdere personen onder wie een medewerker van sponsor ABN AMRO gaven aan hier niet van gediend te zijn, maar dat weerhield Arisz er niet van door te gaan met zijn ‘wangedrag’. Aanwezigen benadrukten dat Arisz dronken was.

De businessclubleden voelden zich op de dag van de wedstrijd tegen AEK Athene al in de steek gelaten door Arisz als verantwoordelijke voor veiligheid en supporterszaken. Terwijl in en rond het Olympisch Stadion supportersrellen plaatsvonden, dook Arisz snel naar binnen en liet vele relaties van Ajax buiten staan. Ajax heeft inmiddels een reactie gegeven op het voorval zoals hieronder valt te lezen.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2018/12/29/ajax-directeur-arisz-misdraagt-zich-tijdens-aek-athene-ajax/

Gegevens