Zoekend Jong Ajax verliest onverdiend van MVV

Bron: www.ajaxshowtime.com

Het Jong Ajax van Michael Reiziger heeft vrijdagavond een nipte thuisnederlaag geleden tegen MVV Maastricht. De Amsterdammers waren, ondanks het feit dat het spel niet om over naar huis te schrijven was, wel de betere partij, maar de uitploeg won onverdiend.

Jong Ajax ging aan het begin van de wedstrijd direct aanvallend van start. Na een voorzet van Noa Lang leek ook de eerste kans van de wedstrijd te ontstaan, maar de kleine Victor Jensen kwam net te kort om een inzet te vormen. Waar MVV Maastricht nog op zoek moest naar kansen, kwamen zij na een halfuur spelen toch op voorsprong. De uitploeg kreeg een vrije trap en die schoot Koen Kostons keurig binnen.

In het vervolg van de wedstrijd kwamen de beloften niet lekker in de wedstrijd, al was Dani de Wit nog het meest dichtbij een goal. Een strakke, lage bal van Navajo Bakboord belandde bij de middenvelder, maar hij slaagde er net niet in hem binnen te tikken. Op die manier bleef het 0-1 bij rust en moest er nog een hoop gebeuren in het tweede bedrijf.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/117251/zoekend-jong-ajax-verliest-onverdiend-van-mvv