Huntelaar mag van de VAR alsnog op de wallpaper!

Bron: www.ajaxlife.nl

Klaas Jan Huntelaar maakte in Arnhem twee vrijwel identieke doelpunten. Helaas telde slechts een van de twee treffers, na tussenkomst van de VAR. Gelukkig deed het er toen allang niet meer toe, want Ajax liet Vitesse alle hoeken van het veld zien en won met 0-4. Tijd dus voor een wallpaper!

De Ajacieden deden in de Gelredome precies wat we zo graag zien: de tegenstander vanaf het eerste moment bij de strot grijpen, niet meer loslaten en doelpunten maken. De kansen die in Kiev onbenut bleven, leverden nu wel doelpunten op. In totaal maar liefst vier stuks!

Huntelaar was twee maal het eindstation van fraaie aanvallen. En zo kreeg de spits de handen op elkaar van het uitvak, dat zich had opgemaakt voor een moeilijk middagje. Vitesse kan dan best angstgegner van Ajax zijn... er was vanmiddag helemaal niets van te merken!

Ajax was met 0-4 nog genadig, maar een klein smetje viel er toch te noteren: Huntelaar mocht de wedstrijdbal niet mee naar huis nemen. Hij leek eventjes heel kansrijk, maar zijn derde stiftje in korte tijd was net te hoog gemikt en belandde op het dak van het doel.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=24717

Gegevens

Onderwerpen: Aanvallen, Doelpunt, Spits
Clubs: Vitesse, AFC Ajax