Ten Hag: “Beter spelen dan tegen Graz want Standard is een betere tegenstander’

Bron: ajaxfanzone.nl

Erik ten Hag denkt dat Ajax nog niet goed genoeg speelt om door te stoten naar het hoofdtoernooi van de Champions League. Ajax won ook het tweede duel van Sturm Graz (1-3). “We moeten wel beter spelen dan we vandaag en vorige week hebben laten zien”, aldus Ten Hag na afloop tegenover Ziggo Sport. “Standard is namelijk een veel betere tegenstander dan Sturm Graz. Ze spelen met veel meer tempo en dynamiek.”

Ten Hag was wel tevreden over het spel van zijn ploeg in de return. “Veruit de meeste spelers scoorden een voldoende. Het is een mooie overwinning en een goede teamprestatie”, zo analyseerde Ten Hag. “We waren weer de overheersende partij. We hebben gecontroleerd en gedomineerd. We wisten van tevoren dat we meer ruimte kregen waardoor we legio mogelijkheden hadden om de score te openen. Het wachten was op de 1-0. David Neres legde een goede wedstrijd op de mat. Ik wil graag de Klaas-Jan terugzien die op jacht gaat naar goals en dat heeft hij vandaag gedaan.”

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2018/08/02/ten-hag-beter-spelen-dan-tegen-graz-want-standard-is-een-betere-tegenstander/

Gegevens

Spelers: David Neres
Tags: Nieuws