Lang koopt nieuw shirt voor supporter na rugnummerwissel

Bron: www.ajaxlife.nl

Lang draagt dit seizoen rugnummer 37. © Pro Shots

Daar sta je dan op de tribune met je Ajaxshirtje aan. De naam Lang en rugnummer 39 pronken op je rug. Dan zie je opeens Kaj Sierhuis aan de zijlijn verschijnen met exact datzelfde nummer. Het overkwam een supporter. Noa Lang merkte het op en besloot gelijk een aantal dingen in werk te zetten.

Ajacied Reinand kocht eind vorig seizoen een shirtje van Lang toen de buitenspeler nog in het bezit was van rugnummer 39. Dit seizoen neemt Sierhuis het nummer over en speelt Lang dus met 37. Lang zag de foto van de supporter op Instagram voorbij komen en besloot meteen in te grijpen. "Je krijgt een nieuwe van me," aldus Lang op Instagram. Mooie dingen!

Lang is niet de enige speler die een supporter voorziet van een nieuw shirtje. Vaclav Cerny stond onlangs zijn rugnummer 17 af aan Daley Blind en koos er zelf voor om weer met zijn debuutnummer 32 te spelen. Tot de teleurstelling van een supporter die net een nieuw shirt met rugnummer 17 had aangeschaft. Ook Cerny zorgde voor een nieuw shirtje voor de supporter.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=24430

Gegevens