Blind akkoord met Ajax en is gelijk duurste speler ooit

Bron: ajaxfanzone.nl

Daley Blind keert terug bij Ajax en heeft een persoonlijk akkoord bereikt over een verbintenis voor vier jaar. Blind is in één klap de duurste Ajacied want met de transfer is een bedrag gemoeid van zestien miljoen euro en dat bedrag kan door bonussen oplopen tot maximaal 21 miljoen euro. Bronnen rond de Engelse club bevestigen dat vrijdagavond laat aan De Telegraaf. 

Algemeen directeur Edwin van der Sar werd onlangs ingezet om de transfersom van 17 miljoen te drukken maar Manchester wilde daar niks van weten omdat het ook flink in de buidel moet tasten voor de vervanger van Blind, namelijk Harry Maguire van Leicester City. Naar verwachting zal al het papierwerk nu worden afgerond en kan Daley Blind zijn vierjarig contract bij Ajax gaan ondertekenen en zo spoedig mogelijk aansluiten bij de selectie van Erik ten Hag. Blind is hiermee gelijk de duurste Ajacied en gaat Miralem Sulejmani (16 miljoen), Dusan Tadic (13,7 miljoen) en David Neres (15 miljoen) voorbij.

Bron: De Telegraaf

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2018/07/14/blind-akkoord-met-ajax-en-is-gelijk-duurste-speler-ooit/