Ajax haalt Blind en Magallán niet allebei

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax hoopt deze transferwindow Daley Blind of Lisandro Magallán te contracteren. Ajax gaat de genoemde spelers sowieso niet allebei halen en dus wegen de Amsterdammers nu beiden opties tegen elkaar af. De voorkeur van Erik ten Hag gaat in ieder geval uit naar Daley Blind.

Al enkele maanden is Ajax inmiddels bezig met het vastleggen van Magallán. De Argentijn werd al medisch gekeurd op De Toekomst, maar is nog altijd geen Ajacied. Zijn club, Boca Juniors, wilde hem namelijk pas verkopen wanneer het zelf een vervanger had gecontacteerd. Dit is inmiddels het geval, maar nog altijd heeft Magallán niet bij Ajax getekend.

Dit was dan ook de reden dat de Amsterdammers deze week doorschakelden naar een oud-bekende. Daley Blind, op dit moment speler van Manchester United, werd gepolst voor een terugkeer. Het kind van de club staat hiervoor open en dus heeft Ajax er een potentiële optie in de verdediging bij.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/113809/ajax-haalt-blind-en-magallan-niet-allebei