Boca haalt vervanger; Magallán snel in A'dam

Bron: www.ajaxshowtime.com

De deal leek in duigen te vallen, maar Lisandro Magallán komt naar alle waarschijnlijkheid toch naar Ajax. Zijn club Boca Juniors heeft een vervanger binnengehaald voor de Argentijnse verdediger, wat betekent dat Boca Magallán wil laten gaan.

De 24-jarige verdediger en Ajax waren al akkoord, net als de Amsterdamse en Argentijnse club zelf. Boca Juniors liet Ajax echter wachten met de laatste details omdat men eerst een vervanger voor Magallán wilde presenteren. Die liet lang op zich wachten, maar is er toch echt: Christian Zapata komt op huurbasis over van AC Milan, zo meldt Mike Verweij op zijn Twitter-kanaal. 

De verwachting is dat Magallán dinsdag of woensdag op Schiphol Airport arriveert, om de deal met Ajax definitief te beklinken. Door zijn Italiaanse paspoort hoeft hij niet te vrezen voor een werkvergunning. Verwachting is dat hij al meegaat op trainingskamp. De centrale verdediger wordt zo na Perr Schuurs, Hassane Bandé en Zakaria Labyad de vierde zomeraanwinst. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/113422/boca-haalt-vervanger-magallan-snel-in-adam

Gegevens