De Telegraaf: ‘Ajax gaat vol voor Tadic maar heeft ook plan B, C en D’

Bron: ajaxfanzone.nl

Bij Ajax verwacht men nog steeds dat Hakim Ziyech komende zomer de stap naar het buitenland gaat maken, en het aantrekken van een creatieve middenvelder als vervanger geniet topprioriteit binnen Ajax, zo weet De Telegraaf te melden.

Dusan Tadic staat nog steeds hoog op het verlanglijstje van Marc Overmars en inmiddels heeft ook de speler zelf laten weten wel oren te hebben in een overgang naar Amsterdam. Southampton, de huidige werkgever van Tadic, wist zich op het laatste moment te handhaven in de Premier League maar dat lijkt voor de speler geen reden om bij Southampton te blijven. Het spelen om de prijzen en eventuele deelname aan de Champions League lijkt in het voordeel te spelen van Ajax en ook financieel is de transfer mogelijk. Veel zal echter afhangen van de interesse van grotere clubs voor de 29-jarige Tadic, die met Servië naar het WK in Rusland gaat en een beslissing op dit moment voor zich uit schuift. Pas bij een definitief ’nee’ van Tadic zal Ajax doorschakelen naar plan B, C of D, zo verzekert De Telegraaf.

Bron: De Telegraaf

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2018/05/19/de-telegraaf-ajax-gaat-vol-voor-tadic-maar-heeft-ook-plan-b-c-en-d/

Gegevens