Ajax Vrouwen geven PSV oorwassing na rust

Bron: www.ajaxlife.nl

Ajax is pas na rust veel te sterk voor PSV. © Ajax Images

De Ajax Vrouwen staan na een ruime zege in Eindhoven nog altijd fier aan kop in de eredivisie. De ploeg van Benno Nihom won dinsdagavond met maar liefst 2-6 bij PSV.

Die ruime zege werd echter pas behaald in de tweede helft, want bij rust stond het nog 2-1 in het voordeel van PSV. De Ajax Vrouwen schakelden na de thee een flink tandje bij en toen vielen de doelpunten als rijpe appelen. De Eindhovenaren kregen toen even alle hoeken van het veld te zien.

De Amsterdamse productie werd verzorgd door Stefanie van der Gragt, Merel van Dongen, Inessa Kaagman (2), Desiree van Lunteren en Linda Bakker. Na de gewonnen topper tegen FC Twente, won Ajax dus ook deze belangrijke wedstrijd. Nummer twee op de ranglijst, FC Twente, won ook en de marge tussen beide ploegen is daarom nog altijd twee punten.

De volgende competitiewedstrijd volgt pas over twaalf dagen. De vrouwen reizen dan af naar Zwolle voor het duel met PEC. Zondag spelen de Ajacieden nog een andere belangrijke wedstrijd: de halve finale van de KNVB beker tegen sc Heerenveen.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=23932

Gegevens