Schöne: “Je moet bepaalde mentaliteit hebben”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Voor de van een blessure teruggekeerde Lasse Schöne was de uitwedstrijd bij Vitesse er een om snel te vergeten. Het elftal van Erik ten Hag speelde een matige wedstrijd en zag de achterstand op PSV door de nederlaag (3-2) oplopen tot 10 punten. De Deen is bij Voetbal Inside uitgesproken over de prestaties van de Amsterdammers.

“Het kan nog, maar het wordt wel heel lastig”, zo is Schöne duidelijk over de titelkansen van Ajax. “We wisten dat we onze eigen wedstrijd moesten winnen om druk op PSV te leggen. Maar als je het vandaag zag, dan was die winnaarsmentaliteit ver te zoeken.”

De Deen vond wel dat Ajax voldoende kansen kon creëren. “In de eerste helft hebben we vier of vijf honderd procent kansen gekregen. Als je er daar een paar van maakt, dan ziet het er anders uit, maar dat is wel het verhaal van de laatste tijd.” De middenvelder benadrukt dat het pijn doet om in deze fase van de competitie veel punten op rij te verspelen. “Je bent lang bezig en wilt prijzen winnen met Ajax, maar dat is nu heel ver weg. Dat doet pijn.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/schone-moet-bepaalde-mentaliteit/

Gegevens