‘Klaas-Jan kan nog scoren als hij op de wc zit’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Angelos Charisteas werd in 2005 als grote aankoop gepresenteerd bij Ajax. De Griek kende echter een moeilijke start en kon uiteindelijk de hoge verwachtingen niet helemaal waarmaken.’ In een interview met Ajax Showtime blikt Charisteas terug op zijn tijd in Amsterdam.

“Toen ik bij Ajax kwam, duurde het drie maanden tot ik een huis kreeg”, zegt de oud-international, die met Griekenland in 2004 het EK won. “Al die tijd zat ik een hotel. Toen ik eindelijk een plek had, werd er ingebroken en werd mijn auto gestolen. Toen moest ik nog eens drie maanden een hotel in. Dat leven was shit. Niets voor een voetballer. Je eet slecht, je hebt weinig vrienden. Je slaapt en je traint.”

Desondanks bewaart Charisteas goede herinneringen aan zijn tijd bij Ajax: “Toen ik speelde waren Sneijder, Rafael van der Vaart, Nigel de Jong en Johnny Heitinga het hart van de ploeg. Wesley is ‘crazy’, op de juiste manier. Hij wil altijd alles winnen, ook op de training. Hij heeft heel veel passie. Rafael was meer de diva, Nigel was de harde speler en Johnny was een wat serieuzere jongen.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/klaas-jan-nog-scoren-als-op-wc-zit/