Update: Ajax bevestigt komst Ten Hag

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Kort na het ontslag van Marcel Keizer werd al duidelijk Erik Ten Hag de belangrijkste kandidaat was om het stokje over te nemen in de ArenA. De Telegraaf meldt donderdag dat Marc Overmars en FC Utrecht een mondeling akkoord hebben bereikt.

De afgelopen dagen is er druk onderhandeld tussen de directeur spelersbeleid van Ajax en eigenaar Frans van Seumeren en Jordy Zuidam, directeur voetbalzaken van FC Utrecht. Hierbij zou een bedrag gemoeid zijn dat ruim boven de gelimiteerde afkoopsom van zeven ton zou liggen. De komst van Ten Hag zal waarschijnlijk donderdag officieel bekend worden gemaakt. Ten Hag tekent in Amsterdam een contract voor twee en een half jaar.

Als assistent van Ten Hag heeft Ajax zijn pijlen gericht op Alfred Schreuder, die echter nog tot medio 2019 bij TSG 1899 Hoffenheim onder contract staat als rechterhand van Julian Nagelsmann. Hoffenheim kan echter een stokje steken voor een voortijdig vertrek van Schreuder.

Update 14.45

Ajax bevestigt de komst van Ten Hag op de clubwebsite. De trainer is op hoofdlijnen akkoord met de Amsterdamse club en zal een contract tot medio 2020 tekenen.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/ten-hag-ajax-utrecht-akkoord/