Ten Hag reageert: ‘Ik lees ook kranten en lig niet onder een steen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Erik ten Hag heeft een reactie gegeven op het nieuws dat Ajax hem zou willen aanstellen als de nieuwe hoofdtrainer na het ontslag van Marcel Keizer. Ten Hag voelt zich gevleid maar laat tevens weten dat beide clubs eerst maar eens met elkaar om tafel moeten gaan zitten.

‘Ik lees ook kranten en lig natuurlijk niet onder een steen maar ik kan er nog geen antwoord op geven al is het natuurlijke wel een mooie vorm van waardering. Als Ajax mij wil dan zal het met FC Utrecht moeten gaan praten, zo simpel is het. Ik richt mij met FC Utrecht op de wedstrijd tegen NAC waarbij we scherp moeten blijven. De focus moet ook niet op mij liggen, maar op het spel en de kwaliteit ervan. De spelers moeten hoog in de concentratie komen en de trainer en spelers moeten dat zien te bewerkstelligen’. Ajax ontsloeg donderdag Marcel Keizer, Hennie Spijkerman en Dennis Bergkamp en de club zou in de trainer van FC Utrecht, met Alfred Schreuder als assistent, de ideale kandidaten zien om hen op te volgen.

Bron: Fox Sports

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/12/22/ten-hag-reageert-ik-lees-ook-kranten-en-lig-niet-onder-een-steen/

Gegevens

Onderwerpen: Trainer
Tags: Nieuws
Trainers: Hennie Spijkerman