Spaan: ‘Bergkamp bezoekt geen uitwedstrijden meer, heeft hij geen zin in’

Bron: ajaxfanzone.nl

Henk Spaan heeft aan tafel bij het programma Rondo laten weten dat de crisis die momenteel bij Ajax heerst voor een groot deel te wijten is aan Dennis Bergkamp. Volgens Spaan is het duidelijk wie er verantwoordelijk voor is dat het aantrekkelijke voetbal van vorig seizoen binnen drie maanden teniet is gedaan.

‘Dennis Bergkamp, de man die wel ‘cultuurbewaker’ wordt genoemd, die de doorstroming van talent van de Toekomst soepel moet laten verlopen, doet dat, waarschijnlijk na overleg met zichzelf, alleen als Ajax thuis speelt. Mijnheer Bergkamp heeft namelijk geen zin meer om uitwedstrijden te bezoeken. Niet verrassend dat de spelers van het eerste het stapje extra ook niet meer willen zetten. Ajax gaat het functioneren van het Technisch Hart tegen het licht houden maar ze kunnen beter de incompetente machthebbers, waaronder Bergkamp, tegen het licht houden’.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/09/26/sppan-bergkamp-bezoekt-geen-uitwedstrijden-meer-heeft-hij-geen-zin-in/

Gegevens

Onderwerpen: De Toekomst, Jeugd, Ziggo
Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax
Trainers: Ruben Jongkind