Keizer: “Eerste klap veel zwaarder”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax kan door het gelijkspel tegen OGC Nice plaatsing voor de Champions League vergeten. Trainer Marcel Keizer is teleurgesteld, maar kan het tegenover de camera van ZIGGO wel relativeren.

Op de vraag of de klap van het gelijkspel tegen Nice zwaar valt, is Keizer direct duidelijk. “De eerste klap is veel zwaarder. Dat overstijgt voetbal. Het neemt niet weg dat dit ook heel vervelend en onnodig is”, aldus de oefenmeester.

“De eerste helft waren we gewoon heel matig. Het lukte ons niet om druk te zetten op de bal en daardoor kwamen we totaal niet aan voetballen toe. Door een aantal acties van Justin Kluivert kwamen wij beter in de wedstrijd. Dit konden we mee nemen naar de rust en tevens naar de tweede helft en dat resulteerde in een voorsprong”.

“De tweede helft spelen we wel goed en willen we hoog verdedigen. Het is niet ideaal voor dit Ajax om te ver in te zakken, maar dat lukt niet altijd. Dit heeft ook met de tegenstander te maken. Dat we uiteindelijk een aantal keren niet goed verdedigen is een feit”.

 

 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/keizer-eerste-klap-zwaarder/