Fluminense wil vijftien miljoen plus bonussen voor Richarlison

Bron: ajaxfanzone.nl

De overgang van Richarlison naar Ajax is nog allerminst rond en waar Marc Overmars dacht met twaalf miljoen de speler naar Amsterdam te halen heeft Fluminense nu laten weten dat hij vijftien miljoen verlangt plus contractueel vastgelegde bonussen. Richarlison en Fluminense zijn voorlopig in afwachting van nieuw contact uit Amsterdam.

Richarlison zal aankomende woensdag gewoon spelen tegen Universidad Catolica, een wedstrijd om de Copa Sudamericana, maar Fluminense verwacht wel dat het zijn laatste wedstrijd is in het shirt van Fluminense. Men ziet het vertrek als onvermijdelijk waarbij Ajax de beste papieren heeft. Ook Chelsea zou geïnteresseerd zijn maar concreet zou die belangstelling niet zijn en zelfs mensen in Brazilië die verbonden zijn aan Chelsea, geloven niet in de transfer. Echter zal Marc Overmars flink over de brug moeten komen want naast de vijftien miljoen wil Fluminense contractueel vastgelegde bonussen opnemen in het contract.  Volgens de Braziliaanse sportkrant Lance ziet Fluminense het nieuwe bod van Ajax graag voor komend weekend tegemoet.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/07/25/fluminense-wil-vijftien-miljoen-plus-bonussen-voor-richarlison/

Gegevens