‘Ajax brengt bod uit op Richarlison’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Volgens het Braziliaanse ESPN is Ajax druk bezig met de transfer van Richarlison. De twintigjarige aanvaller werd al meerdere keren gelinkt aan Ajax en ESPN meldt dat Ajax een bod van ongeveer twaalf miljoen euro heeft uitgebracht.

Richarlison – voluit Richarlison de Andrade – staat in de belangstelling van meerdere grote ploegen uit Brazilië. Ajax mengt zich nadrukkelijk in de race voor het talent. Al eerder waren er geruchten over interesse van Ajax in de aanvaller. Naar verluidt bracht Ajax in de winterstop een bod van negen miljoen euro uit, maar werd deze afgewezen.

Volgens ESPN heeft een delegatie van Ajax dinsdag gesprekken gevoerd in Zuid-Amerika. ESPN verwacht dat Ajax eventueel nog één à twee miljoen extra zou willen betalen voor Richarlison. Of de aanvaller daadwerkelijk in de belangstelling staat van Ajax is niet bekend.

Update 19-07: Volgens ESPN heeft Ajax de strijd om Richarlison gewonnen. De Braziliaanse televisiezender meldt dat Ajax hoopt de aanvaller aan het eind van deze week binnen te hebben. Ook AC Milan was zeer geïnteresseerd in Richarlison, maar Ajax lijkt er met de aanvaller vandoor te gaan.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/ajax-brengt-bod-op-richarlison/