Dijks keert donderdag terug bij Ajax en weet nog niet waar zijn toekomst ligt

Bron: ajaxfanzone.nl

Mitchell Dijks zal zich aankomende donderdag melden op de eerste training van Ajax. De linksback speelde afgelopen half jaar op huurbasis voor Norwich City maar die club lichte de optie tot koop niet waardoor Dijks nog niet weet waar zijn toekomst ligt, al heeft Engeland wel zijn voorkeur gekregen.

‘Het was een top half jaar bij Norwich waar waardering was en waar ik mijn geliefde spel kon spelen. Het was zelfs zo dat tijdens de laatste duels de supporters zongen dat ik moest bijtekenen, en dat gaf mij zeker kippenvel. Ik heb het afgelopen half jaar naam kunnen maken in Engeland en er is wel wat interesse maar momenteel speelt er niks. Aankomende donderdag zal ik mij melden op de eerste training bij Ajax en ik sluit zeker niet uit dat ik bij Ajax weer voor mijn plek ga knokken zoals ik dat al eerder heb gedaan. Ik ben klaar voor een nieuw seizoen en ik zie wel wat er op mijn pad komt’.

Bron: VI

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/06/26/dijks-keert-donderdag-terug-bij-ajax-en-weet-nog-niet-waar-zijn-toekomst-ligt/

Gegevens

Spelers: Mitchell Dijks
Onderwerpen: Huur, Supporters, Training, Transfers
Tags: Nieuws