'Keizer mondeling akkoord, Winter bijna'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Marcel Keizer en Ajax hebben een mondeling akkoord bereikt over het hoofdtrainerschap bij Ajax 1. De trainer tekent snel een tweejarig contract, met een eenzijdige optie op nog een jaar, zo meldt De Telegraaf.

Keizer gaat, zoals Voetbal International reeds meldde, werken met Aron Winter en Hennie Spijkerman als zijn tweede en eerste assistent. Winter is er met Ajax bijna uit wat betreft een overeenkomst, Spijkerman zat al in de technische staf onder Peter Bosz. Keizer voelt veel vertrouwen en gaat er in zijn nieuwe contract ook financieel op vooruit. Alles moet nu op papier worden gezet en worden goedgekeurd door zaakwaarnemer Humphrey Nijman.

Opmerkelijk is dat Ajax er waarschijnlijk niet voor kiest om het aanstellen van Keizer officieel te melden. De trainer zal tegenover Ajax.nl en Ajax TV wel reageren op zijn nieuwe baan. 'In de week dat Keizer en zijn spelers de voorbereiding op het nieuwe seizoen beginnen (29 juni), zal er alsnog een mediamoment volgen', zo valt te lezen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/105597/keizer-mondeling-akkoord-winter-bijna

Gegevens