Huntelaar: “Aanvallende ideeën spreken mij aan”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Klaas-Jan Huntelaar zette gistermiddag zijn handtekening onder een één-jarig contract, waardoor hij terugkeert bij ‘zijn’ club. “Geld is nooit een drijfveer geweest. Voor mij is de keuze tussen Ajax en een land, competitie of club, waar ik niks mee heb heel simpel, hoor”, legt de spits zijn keuze in De Telegraaf uit.

“Ajax is in Nederland de club waar ik altijd gek van ben geweest. Na het contact met Marc Overmars – in de vorige zomer – heeft de gedachte om weer in dat rood-witte shirt te mogen spelen me ook niet meer losgelaten. Een kleine maand terug werd Ajax weer concreet en was mijn beslissing vrij snel gemaakt”, vervolgt Huntelaar, die erg werd aangesproken door de ideeën van trainer Peter Bosz.

“Met elkaar gaan we iets moois neerzetten. Daar ben ik na die wedstrijden in de Europa League wel van overtuigd. Ik weet zeker dat ik echt wel minuten ga krijgen. Ik heb twee goede gesprekken met Peter Bosz gehad, waarin Peter heel duidelijk aangaf wat hij denkt en vindt. De aanvallende ideeën spreken mij bijzonder aan.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/huntelaar-aanvallende-ideeen-spreken-mij-aan/