O17 verliest oefenduel van Mönchengladbach

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax O17 heeft dinsdag in Duitsland een oefenwedstrijd van Borussia Mönchengladbach verloren. De ploeg van Gery Vink leidde bij rust nog wel door twee benutte strafschoppen van Abdallah Aberkane, maar het ging uiteindelijk toch ten onder; 3-2.

Ajax O17 oefent er de laatste weken lustig op los, aangezien het seizoen er voor de ploeg al een poosje op zit. De kampioen en winnaar van de Future Cup zag het seizoen al eerder eindigen vanwege het EK O17. Voor rust was het tegen de Duitsers ook de betere ploeg, maar Mönchengladbach bracht na de pauze een fris team.

Vink wisselde bijna al zijn vaste krachten en had onder meer talenten als Hossein Zamani, Nordin Musampa en Sontje Hansen bij zich. Die jonge spelers zullen volgend seizoen deel uitmaken van O17.

Opstelling Ajax O17: Ruijgrok; J. Maduro, Van Gelderen, Botman, Dest; Gravenberch, Aberkane, Ekkelenkamp; Schön, De la Vega, Margaret.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/105293/o17-verliest-oefenduel-van-monchengladbach

Gegevens