Als het zo mag zijn, donderdag huldiging op Museumplein

Bron: www.ajaxlife.nl

Wat zou het mooi zijn als we dit weer twee maal zien! © Pro Shots

Er komen schermen op het Museumplein. En hopelijk vertonen die schermen donderdag alle hoogtepunten van de finale van de Europa League. Als Ajax wint, volgt er op het Museumplein ook een huldiging. Die begint vroeg in de avond, rond 18.00 uur.

De Ajacieden moeten Manchester United natuurlijk eerst nog even zien te verslaan in de finale, maar je ontkomt er niet aan een beetje vooruit te denken. Dat doen ze net zo goed in Manchester, waarschijnlijk. De eventuele, mogelijke huldiging tellen we niet als jinx.

Goed, de informatie is vrij simpel: als Ajax de Europa League, komen selectie en staf donderdag aan het begin van de avond, de planning is zo rond 18.00 uur, de beker laten zien. Laten we hopen dat dit scenario werkelijkheid wordt. Dat zou prachtig zijn.

Als Ajax wordt gehuldigd, zijn er vanaf 15.00 uur fans welkom op het Museumplein. De gemeente houdt er rekening mee dat, bij winst, zeker 150.000 Ajacieden de huldiging willen bijwonen. Een eventueel voorprogramma begint om 17.00 uur en rond 19.30 uur is alles weer klaar.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=21836