Nouri: “Onze supporters zijn fantastisch”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Abdelhak Nouri baalde zondagmiddag van het mislopen van het landskampioenschap. Ajax deed wat het moest doen: namelijk winnen van Willem II. Echter had de ploeg van Peter Bosz het niet meer in eigen hand, waardoor Feyenoord er met de titel vandoor ging. “Ja, helaas mocht het vandaag niet zo zijn. Het is toch wel een pijnlijk gevoel. Voor iedereen. De fans, maar ook voor ons is dit een pijnlijk gevoel”, vertelt het talent aan AT5.

Ondanks dat al vrij snel duidelijk was dat Ajax zondag geen kampioen meer zou worden, zat de sfeer er in het uitvak heel erg goed in. “Onze supporters zijn fantastisch! Ze zijn naar Tilburg gekomen, onderweg kwamen we heel veel fans tegen en stonden ze ons aan te moedigen.”

“Ze zijn ook gewoon trots op de club. En trots op ons, dat heb je na de wedstrijd wel kunnen zien. Dat doet ons veel en geeft ons een nog lekkerder gevoel. Als we die support niet hadden gehad, dan hingen onze koppies nu wel nog lager. De fans hebben ons zeker geholpen, ook met deze overwinning. En ook afgelopen donderdag, waardoor we nu in de finale staan”, spreekt Nouri lovend over de Ajax-supporters.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/nouri-supporters-fantastisch/