Ajax O17 KAMPIOEN!

Na het winnen van de Future Cup is er opnieuw succes voor Ajax O17. De ploeg van trainer Gery Vink is zaterdag landskampioen geworden na een 1-1 gelijkspel tegen Vitesse. Deze uitslag was voldoende om de landstitel binnen te slepen. Jürgen Ekkelenkamp opende de score in de eerste helft maar Vitesse wist uit een strafschop de 1-1 te maken. In de tweede helft wilde de ploeg van Vink de titel vieren met een overwinning maar dat lukte helaas niet. Na de spannende slotfase floot de scheidsrechter voor het laatst en vulde het veld van de Toekomst zich met juichende O17-spelers.

Opstelling Ajax O17: Reiziger; J. Maduro, Van Gelderen, Botman, Dest, Aberkane (40.Farcas), Sint, Q. Maduro (66. Margaret), De la Vega ( 75. LIansana), Ekkelenkamp, Gravenberch (56. Brobbey).

Bron: Ajax.nl