Weinzierl: “Snelle goal zeer wenselijk”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

  Schalke 04-trainer Markus Weinzierl heeft, ondanks de 2-0 nederlaag van vorige week, nog volop vertrouwen in een goede afloop van het Europa League-tweeluik tegen Ajax. De Duitsers moeten morgen in eigen huis een 2-0 achterstand goed zien te maken en de trainer acht dat nog altijd mogelijk.

“We zullen agressief moeten spelen en Ajax niet in de wedstrijd laten komen. Een vroeg doelpunt is alleen daarom al zeer wenselijk”, aldus de trainer tijdens de persconferentie. Met name in de buitenspelers ziet Weinzierl een gevaar. “Ze hebben veel sterke punten. Vooral hun buitenspelers maakten een goede indruk op mij in de heenwedstrijd. We moeten ons goed voorbereiden om hen in toom te houden.”

Ook spits Guido Burgstaller heeft vertrouwen in eigen kunnen. “Iedereen heeft een droom. Wij willen die van ons in leven houden, ook al zijn we nu de underdog. Thuis zijn we sterk. We moeten voortbouwen op ons verleden. We hebben hier mooie wedstrijden gespeeld en moeten nu dit klusje klaren”, aldus de aanvaller.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/weinzierl-snelle-goal/