Jong Ajax verliest onnodig van Jong PSV

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Jong Ajax heeft maandagmiddag van Jong PSV verloren. In Eindhoven werd het 3-1. Vaclav Cerny scoorde het enige Amsterdamse doelpunt.

Na twaalf minuten opende het Ajax-talent de score, maar doelpunten van Rosario, Gudmundsson en een eigen doelpunt van Bergsma zorgden voor de 3-1 eindstand. Trainer Marcel Keizer was na afloop ontevreden over de ‘onnodige’ nederlaag. “De eerste twee tegengoals waren onnodig. Er mocht er eentje vrij inschieten en een bal uit een corner. Ik vond ons weliswaar slordig, maar we hadden wel het betere van het spel en constant het initiatief. We begonnen na rust fantastisch, echt heerlijk. In die fase heb ik echt genoten van de jongens. We moesten echter wel scoren. Dat gebeurde niet, en dan krijg je uit de counter een goal tegen. Na de 3-1 hebben we nog wel wat geprobeerd en kansen gecreëerd, maar helaas lukte het niet”, laat de trainer van de beloften op Ajax.nl weten.

Wedstrijdverloop Jong PSV – Jong Ajax 3-1 (2-1):‘12. 0-1 Cerny‘24. 1-1 Rosasio‘28. 2-1 Gudmundsson‘63. 3-1 Bergsma (Eigen doelpunt)

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/jong-ajax-verliest-onnodig-jong-psv/