“We hadden onszelf nog meer moeten belonen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Donny van de Beek mocht tegen Schalke 04 de geschorste Lasse Schöne vervangen en deed dat met verve. De jonge middenvelder speelde een uitstekende pot en zag zijn team met 2-0 winnen.

“Ik denk dat we heel goed gespeeld hebben. We hadden nog wel meer goals moeten maken, maar we waren veel beter”, aldus een tevreden Van de Beek tegen RTL7. “We zetten de tegenstander gelijk vast en je ziet dat Schalke daar heel veel moeite mee had. Heel veel ploegen hebben daar moeite mee. Schalke wil van achteruit opbouwen, maar we gaven ze geen ruimte. Ik denk dat we heel goed hebben gespeeld.”

“We hadden echt meer moeten scoren. Het is balen dat dit niet gelukt is. Zelf had ik ook nog twee goede schoten. Al met al hebben we een goede uitgangspositie, maar we vergeten onszelf hier te belonen. We moeten daar nog wel progressie in maken. Iets scherper zijn voor de goal. Amin gaf een paar keer voor en toen stond er niemand.” Ook over zijn eigen rol was Van de Beek tevreden. “Ik denk dat ik het goed heb ingevuld.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/beek-we-nog-meer-moeten-belonen/