Van den Brom: “2-1 had niet goed gekeurd mogen worden”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Ajax worstelde gisteren in de tweede helft tegen zichzelf. Het stond 1-1 en de Amsterdammers maakten een slappe indruk. Totdat Davinson Sánchez op spectaculaire wijze de bevrijdende 2-1 binnen werkte tegen AZ. Uit een corner kreeg de Colombiaanse verdediger de bal voor zijn voeten en hij besloot er een omhaal uit te gooien. 

John van den Brom, coach van AZ, vond echter dat scheidsrechter Dennis Higler de goal had moeten afkeuren. “Volgens mij had die 2-1 van Sánchez niet goed gekeurd mogen worden. Hij kwam met zijn been hoger dan de hoofden van mijn spelers”, zegt Van den Brom tegen FOX Sports. Ajax liep daarna uit naar een geflatteerde 4-1 overwinning. “We wilden zo graag eens een goed resultaat halen tegen een topclub. We hadden ons ook allerlei dingen voorgenomen. Maar Ajax opende heel goed en wij heel slecht. Bij rust was het gelukkig maar 1-0, dus we hadden nog kans. Na die 1-1 kwamen we steeds beter in de wedstrijd. Maar uiteindelijk hebben we wel weer dik verloren”, aldus de voormalige speler en jeugdtrainer van Ajax.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2017/04/06/van-den-brom-2-1-had-niet-goed-gekeurd-mogen-worden/