“Schalke weet nog niet wat ze in Amsterdam kunnen verwachten”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Heiko Westermann zal volgende week met veel interesse de Europese clash volgen tussen zijn club Ajax en zijn voormalige club Schalke 04 (2007-2010). De 33-jarige bankzitter denkt dat de Duitse club niet weet hoe het kan spoken in de Arena.

“Voor mij is het super. Na de loting bleef mijn telefoon maar overgaan, want ik heb natuurlijk nog familie en veel vrienden in Gelsenkirchen wonen”, zegt Westermann tegen Bild. De voormalige Duits international baalt wel dat hij hoogstwaarschijnlijk niet in het veld zal staan tegen Huntelaar en co. “Geen enkele speler wil op de bank zitten en toekijken. Ik had me dit avontuur helemaal anders voorgesteld.” Volgens Westermann is er geen uitgesproken favoriet. “Maar ik weet zeker: Schalke weet nog niet wat ze in Amsterdam kunnen verwachten. We spelen altijd naar voren, zetten druk. En dat alles met vijftig duizend fans in onze rug. Iedereen heeft het hier lastig.”

Forum: Heiko Westermann

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2017/04/05/schalke-weet-nog-niet-wat-ze-in-amsterdam-kunnen-verwachten/

Gegevens