Gudelj: “Wilde me op mooie dingen focussen, niet meer op Ajax”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Nemanja Gudelj vertrok in de winterstop bij Ajax om bij het roemruchte Tianjin Teda zijn immense voetbalkunsten te vertonen. Gudelj is zijn oude club en trainer nog niet vergeten.

“Was ik schuldig aan de ontstane situatie in Amsterdam? Nee, Ajax veel meer. Coach Peter Bosz was gewoon niet eerlijk tegen mij en daarom ging ik weg”, zegt de benenscherende middenvelder in gesprek met de Servische krant A!. “Voor mij was het eigenlijk meteen een uitgemaakte zaak, ik wilde me op mooie dingen focussen, niet meer op Ajax. Begrijp me niet verkeerd, ik wens Ajax het beste. Het kampioenschap, en ze staan in de kwartfinales van de Europa League”, aldus de Serviër. Gudelj kon behalve naar Tianjin Teda ook naar andere clubs, maar het Chinese geld was te goed. “Er waren vrij veel clubs die zich meldden bij mijn zaakwaarnemer. Maar het geld dat de Chinezen boden, tja, dat kon ik niet weigeren. Alles is eigenlijk perfect in China, ook het voetbal haalt een uitstekend niveau, dat moet je echt niet onderschatten.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2017/03/23/gudelj-wilde-me-op-mooie-dingen-focussen-niet-meer-op-ajax/

Gegevens