Hahn: “Ik denk dat Ajax het zichzelf moeilijk gaat maken”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Ex-Ajacied Warner Hahn is door Feyenoord verhuurd aan Excelsior. Aanstaande zondag om 14.30 wordt er aftrapt voor Excelsior – Ajax. Een pikante wedstrijd voor de Rotterdamse keeper.

Gisteren zag Hahn Ajax nog uitblinken tegen FC Kopenhagen. “Ik vond ze écht heel erg goed spelen”, zegt de 24-jarige doelman tegen het Algemeen Dagblad. Hahn hoopt op een soort van onderschatting bij de Amsterdammers. “Ik denk dat ze het zichzelf moeilijk gaan maken. Van 50.000 toeschouwers gisteren, gaan ze er nu naar 4.000. Ze spelen op kunstgras, op een kleiner veld. Heel de entourage is anders. Die omschakeling is het grootste probleem dat zij hebben. Na zo’n week is het fijner om tegen een grote ploeg te spelen.” De Rotterdammers zijn de laatste weken goed bezig op het eigen terrein van Woudestein, dus hoopt Hahn op een punt of meer. “We moeten opnieuw lekker fel zijn, er kort op zitten en zonder angst spelen, want we hebben niets te verliezen. Dan is een stuntje mogelijk.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2017/03/17/hahn-ik-denk-dat-ajax-het-zichzelf-moeilijk-gaan-maken/

Gegevens