“Het wordt lastig, maar Ajax gaat het doen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Aanstaande donderdag ligt er een zware taak voor Ajax, de Amsterdammers moeten een 2-1 achterstand zien weg te werken. Mocht Ajax dit lukken dan zal dit de eerste keer in 14 jaar zijn dat ze weer een Europese kwartfinale weten te bereiken.

In gesprek met de NOS waren Voetbal International–verslaggever Simon Zwartkruis, Jaap de Groot (Telegraaf) en Joris van den Berg (NOS) hoopvol gestemd voor de return in Amsterdam.

Simon Zwartkruis: “Ligt eraan hoe ze de absentie van Davy Klaassen gaan opvangen, dat scheelt wel een slok op een borrel denk ik. Ik weet niet of Peter Bosz dan voor een type Donny van de Beek gaat kiezen. Coole kikker voor zijn leeftijd hoor, met veel voetballend vermogen in zich. Ik denk wel dat die Denen, waar ik van onder de indruk was een goaltje gaan maken. Dus die aanval van Ajax moet gaan lopen anders word het een hele zware avond.

Jaap de Groot van de Telegraaf was erg kort over zijn voorspelling voor aanstaande donderdag: “Ik ga er van uit dat Ajax de laatste 8 gaat halen.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/het-word-lastig-maar-ajax-gaat-het-doen/