Klaassen: “Beste seizoen uit m’n carrière”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Davy Klaassen is dit seizoen van onschatbare waarde voor Ajax. “Dit is het beste seizoen uit mijn carrière”, durft de middenvelder dan ook wel te zeggen in gesprek met Voetbal International.

Hij legt uit waar dat volgens hem in zit: “De lange reeks waarin ik nu mijn niveau weet vast te houden. Andere seizoenen kon ik mezelf ook op een positieve manier laten zien, alleen waren die periodes korter. Fysiek gaat het gewoon top dit jaar.” Tijdens wedstrijden is dat vaak te zien, want Klaassen is werkelijk overal. Maar ook op de training valt het zijn ploeggenoten op.

“Dat is zo irritant, soms word  je er echt gek van. Hij heeft een bepaald instinct dat hij altijd weet waar de ruimtes liggen en waar de bal gaat vallen. Een afvallende bal, pats, daar zit hij dan weer met een voetje tussen. Dat is echt een kwaliteit, let maar eens op hoeveel tweede ballen hij oppikt in een wedstrijd, waardoor we weer door kunnen voetballen”, aldus Joël Veltman, die geregeld tegenover Klaassen staat op de training.

 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/klaassen-beste-seizoen-carriere/