“Ajax en Juve grote namen in het voetbal”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Aron Winter neemt het morgen met zijn O19 op tegen Juventus. Op Sportpark de Toekomst wordt er vanaf 18.00 uur gestreden voor een plek in de volgende ronde van de UEFA Youth League. De trainer merkte in zijn omgeving enige vrees voor zijn team. “Ik kreeg direct berichten van vrienden en supporters van Juventus. Ze vinden het mooi dat ik coach ben, maar zijn tegelijkertijd angstig over de ontmoeting met ons”, vertelt hij op de clubsite.

“Uiteindelijk zijn Ajax en Juventus twee grote namen in de voetbalwereld. We zullen er komende dinsdag een mooie wedstrijd van maken.”

En dat Ajax en Juventus twee grote namen zijn in de voetbalwereld, is ook te merken aan de belangstelling voor het UEFA Youth Leagueduel. De wedstrijd is niet alleen live te volgen in Nederland (Ziggo Sport Select), maar wordt ook in veel andere landen uitgezonden. Zo wordt het Europese duel door ESPN uitgezonden in Latijns Amerika en de Caribbean. Daarnaast is de wedstrijd ook te zien in Duitsland, Portugal, België, Frankrijk, Finland, Polen, Rusland, Andorra en China.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/winter-ajax-en-juve-grote-namen-voetbal/