Younes: “Nieuwe Marc Overmars worden”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Amin Younes draait tot dusver niet een heel lekker seizoen. De vaste linksbuiten van Ajax speelt wisselvallig en scoorde dit seizoen nog geen enkele keer in de competitie. Tegenover Helden Magazine vertelt Younes niet aan een vertrek te denken.

De 23-jarige Duitser werd voorafgaand aan het seizoen 2015-2016 door directeur voetbalzaken Marc Overmars naar Amsterdam gehaald. Younes spreekt vol lof over de voormalig topvoetballer: “Overmars zei dat hij zichzelf in mij herkende. Een grote eer, want hij was een geweldige speler en ik wil er alles aan doen om dat ook te worden, maar heb nog een lange weg te gaan”, beseft hij. “Ik speel anders; hij was zo snel aan de linkerkant, ik ben meer van de korte acties.”

Younes maakt duidelijk dat hij een goede band heeft met Overmars. “Ik spreek Overmars best vaak. Hij snapt wat ik tegenkom in het veld en geeft me tips. Maar ook met Edwin van der Sar en Dennis Bergkamp praat ik geregeld over voetbal. Geweldig om zulke mensen om me heen te hebben die zoveel bereikt hebben.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/younes-nieuwe-marc-overmars-worden/