Krul mag op zoek naar andere club

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Tim Krul vertrekt waarschijnlijk zonder speelminuten in het eerste elftal van Ajax gemaakt te hebben uit Amsterdam. De doelman mag van Ajax op zoek gaan naar een andere club, meldt Voetbal International.

De Newcastle-huurling herstelde het afgelopen halfjaar van een zware knieblessure. Dit herstel duurde langer dan verwacht. In de tussentijd bewees André Onana zich onder de lat bij Ajax. De Kameroener maakte indruk en kreeg het vertrouwen als eerste doelman. Krul wil graag weer speelminuten maken. Bij Ajax begrijpt men dat heel goed en daarom denkt het nu mee aan een oplossing.

Financieel verschaft het Ajax ook wat ruimte, omdat het bij een vertrek van de doelman niet meer zijn salaris hoeft te betalen. Krul zou eigenlijk vanavond in de basis starten bij Jong Ajax-Almere City, maar is vervangen door Norbert Alblas. Wat wellicht aangeeft dat een vertrek aanstaande is.

Het bericht Krul mag op zoek naar andere club verscheen eerst op Ajax1.nl -Official Ajax Fansite met het laatste Ajax nieuws.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/krul-mag-op-zoek-naar-club/