Warmerdam: “Bij Ajax terugkeren als linksback”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Django Warmerdam speelde zondag met PEC Zwolle tegen Ajax, dat hem heeft verhuurd aan de Zwolse club. Bij Jong Ajax werd hem een jaar geleden door Jaap Stam geadviseerd om een linie te zakken, simpelweg omdat daar de kansen op speeltijd groter zijn. in Zwolle speelt hij echter weer op het middenveld. “Het was in het begin wat onwennig, onder andere omdat ik in de voorbereiding een knieblessure opliep. Maar eigenlijk gaat het sinds mijn doelpunt tegen Twente heel goed. De trainer en het publiek zijn blij met me en ook ik ben tevreden over hoe ik nu presteer”, laat hij weten aan Ajax Life.

Hoewel hij nu als middenvelder speelt, ziet hij zijn toekomst op een andere positie. “Het is mijn ambitie om volgend seizoen terug te keren bij Ajax als linksback. Daar liggen mijn kansen en daar wil ik me op richten.”

“Ik heb een contract tot 2018 dus komende zomer zal Ajax aangeven of ze door willen met mij”, vervolgt Warmerdam. “Of ik veel contact heb met de trainer? Nee, helemaal niet, maar dat werkt nu eenmaal zo. Ze zullen me ongetwijfeld in de gaten houden.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/warmerdam-terugkeren-ajax-als-linksback/